ShellBau SIP huser prosjekter

Har du noen spørsmål?

Teamet vårt vil svare på alle spørsmålene dine.

ofte stilte spørsmål

Spørsmål ofte stilt av kunder.

Ja, et SIP-hus er holdbart. De er laget av materialer av høy kvalitet som er motstandsdyktige mot fuktighet, kulde og brann. SIP-paneler er solide og tåler store belastninger.

Ja, et SIP-hus er brannsikkert. SIP-paneler er laget av sementbundne partikler, som er ikke-brennbare. Deres brannmotstandsklassifisering er B-s2,d0. 

I tillegg er SIP-paneler tett forseglet, og hindrer brann i å spre seg raskt mellom dem. Dette øker også deres brannmotstand.

Ja, selskapet “ShellBau” bistår med å håndtere papirarbeidet som kreves for boligbygging. Selskapets spesialister konsulterer oppdragsgivere om prosessen med å innhente byggetillatelser, hjelper til med å utarbeide nødvendige dokumenter og representerer oppdragsgivere i kommuner og andre institusjoner med ansvar for utstedelse av byggetillatelser.

“ShellBau” hjelper også med å designe huset og velge riktige materialer. Selskapets spesialister har erfaring med å jobbe med SIP boligbyggingsteknologi og kan hjelpe kundene med å velge den optimale løsningen basert på deres behov og budsjett.

Ja, ShellBaus hjem er varme. Den termiske ledningsevnen til SIP-paneler er lav, så de holder på varmen veldig godt. Den termiske ledningsevnen til SIP-husvegger er ca. 0,098 (U-verdi), som er betydelig lavere enn tradisjonelle mur- eller rammehusvegger.

Dette betyr at ShellBau-boliger krever mindre oppvarmingsenergi, noe som bidrar til å spare penger.

Det første trinnet i å bygge et ShellBau-hus er prosjektforberedelse. Designeren diskuterer sammen med byggherren byggherrens behov og forventninger, og utarbeider deretter et prosjekt som oppfyller alle krav.

SIP-paneler produseres på fabrikken. Platene lages etter byggherrens prosjekt og oppfyller alle krav.

Byggingen begynner med fundamentet. Fundamentene skal være sterke og oppfylle alle krav.

Deretter bygges SIP-vegger, tak og andre strukturer.

Utvendig etterbehandling starter med montering av takbelegget. Deretter monteres fasadeplater eller sluttmurstein.

Ingeniørarbeid inkluderer elektrisk installasjon, rørleggerarbeid og installasjon av avløpsanlegg.

Innvendig etterbehandling inkluderer montering av vegger, tak og gulv.

Dokumentforberedelse for overlevering av huset.

Nå kan du begynne å bo i ditt nye ShellBau-hjem!