Produksjon

ShellBau Produksjon

I et produksjonsanlegg produserer vi bygningskonstruksjoner av tre eller panel, og bruker varmeisolerende materiale, polystyrenskum. Shellbau-systemet brukes til bunn, yttervegger og takkonstruksjoner for den bygningen du har valgt. I-bjelkelag i kompositt-tre for plater, tak eller overliggere, og for forsterkning av viktige konstruksjonsområder. Vi produserer og monterer ulike størrelser og arkitektoniske stiler av bolighus eller bygninger for ulike formål. Som varmeutvidelser for industri-, service-, kommersielle eller rekreasjonsbygg, samt renoverings- eller byggeprosjekter.

 

 1. Produksjonsteknologien til SIP (Structural Insulated Panels) har visse egenskaper. Panelene består av tre lag: To slitesterke sement- eller fibersement og en ekstra effektiv isolerende plate av polystyrenskum plassert mellom dem. Det isolerende laget har overlegne isolerende egenskaper sammenlignet med mange andre materialer Polyuretanlim brukes til å binde lagene sammen. Panelet har eksepsjonell holdbarhet og polystyrenskum gir utmerket varme- og lydisolasjon.

 

 1. I-bjelkelag av kompositt-tre. Bjelkelagene brukes til montering av gulv, vegger og tak. Hovedmaterialet for fremstilling av bjelkelagene er tre. Listene er laget av kalibrert bartre. Kryssfiner eller orientert strandplate (OSB) brukes til produksjon av mellomliggende forbindelsesvegger, som overlappes i lengderetningen og limes. Bjelkene kan produseres etter spesielle kundekrav angående materialer og dimensjoner. De kan også isoleres med polystyrenskum.
 1. Bolig eller bygning til annet formål. De kan spesialdesignes med individuelle arkitektoniske funksjoner eller velges fra eksisterende standardprosjekter. Det er serier med bolighus med et samlet areal på 20, 50, 80, 100, and 120 m². Husene kan være identiske rekkehus eller frittstående bolig. Det patenterte systemet for byggekonstruksjon involverer ferdigmonterte transportable blokker i verkstedet. Den bærende konstruksjonen består av Shellbau paneler, I-bjelker og koblinger som danner en enhetlig bygningskonstruksjon. Konstruksjonen har sementplate og Neoporas polystyrenisolasjon. Tak- og fundamentkonstruksjonen bruker kombinert I-bjelkelag i tre og SIP-paneler. Dette konstruksjonssystemet sikrer stabil struktur, at det er lufttett, jevn fordeling av belastning og påkjenninger. Egenskapene til energieffektiviteten i bygningen oppfyller A++ nivået. Det eliminerer termiske broer fullstendig. Produksjonsstadiene inkluderer:

SIP (Structural Insulation Boards)

Her er ytterligere steg for produksjonen og informasjon: 

 1. Ytterlige produksjonstrinn:
  • Skjøring av polystyrenskum: Polystyrenskum skjæres til en størrelse.
  • Liming av paneler og polystyrenskum: Panelene polystyrenskummet limes sammen.
  • Pressing av paneler: Panelene presses for å sikre at de blir limt riktig.
  • Tilskjæring av paneler etter design: Paneler skjæres i henhold til de tekniske prosjektkravene.
  • Montering av koblingselementer: Elementer som letter koblingen er satt sammen.
  • Blokkmontering og klargjøring for transport: Blokker monteres og klargjøres for transport.
 2. Produksjonstid:
  • For et hus med gjennomsnittlig størrelse, produseres elementene vanligvis på bare noen få dager. Produksjonstiden kan imidlertid variere avhengig av spesifikke krav.
 3. Andre materialer:
  • I henhold til prosjektspesifikasjonene, inngår også andre byggematerialer til fasader, tak og dørbeslag.

Andre byggematerialer fra fasade, takbelegg og dørnøkler, er også tilgjengelig i henhold til prosjektet.

Kombinerte doble bjelker

Kombinerte to-lags bjelker brukes til fundament, vegger og tak. Hovedmaterialet for produksjon av doble bjelker er tre. Listene er laget av kalibrert bartre. Kryssfiner eller orienterte trådplater brukes til produksjon av mellomvegger, som er sammenføyd i lengderetningen med shims og limt. Vi kan produsere bjelker i alle dimensjoner av ulike materialer etter kundens spesielle ønsker. Vi kan også isolere bjelkene med polystyrenskum eller komprimert ull.

Vi kan bygge bolig eller andre formål

Vi kan bygge et bygg til bolig eller andre formål etter ditt individuelle prosjekt eller etter et av våre standardprosjekter. Vi bygger bolighus i ulike størrelser og former. Hus kan være blokker eller individuelle boliger. Vi har et patentert byggkonstruksjonssystem. I produksjonsverkstedet monterer vi blokkene ferdig, som kan transporteres fritt.

Når vi bygger bygninger, bruker vi en bærende struktur – Shellbau-merkepaneler, doble bjelker og koblinger, som danner en enkelt struktur av bygningen; vi bruker også sementsponplater og polystyrenskum eller komprimert ull. Vi lager overlegg, underlag og takkonstruksjoner av kombinerte trebjelker i et SIP-skall. Bygningens skallstruktur sikrer stabilitet, tetthet og jevn fordeling av belastninger og sprekker. Energieffektivitetsegenskapene til bygningskonstruksjonene vi bygger tilsvarer klasse A++, vi sikrer utmerket varmeisolasjon (det vil ikke være såkalte kuldebroer i våre bygninger).

Produksjonsstadier

Elementer til et mellomstort hus produseres i vår fabrikk på bare noen få dager. Ta kontakt med oss ​​individuelt for produksjonstidene du trenger.

I henhold til prosjektet leverer vi også andre byggematerialer fra fasade, takdekor og dørnøkkel.